Friday, July 16, 2010

of wolf and 'nids

"Por'vre, ne dediğini kulağın duyuyor mu senin!" diye hırladı Shas'el. "Ben ve adamlarım Tau'va için gözümüzü kırpmadan ölüme gideriz ama bir Eldar'ın sözüyle, hem de nedenini bile söylemeden gidip Tyranid istilasının ortasına inecek değiliz." Kendini bağırmamak için güçlükte zaptettiği, Manta'daki brifing odasında bir Aun oturuyor olmasaydı duvarların inleyeceği çok açıktı.

"Shas'el, kaygılarınızı ve görevinizin güçlüğünü anlıyorum ancak çok saygıdeğer müttefiklerimiz Ulthwe elçileri belirttiğiniz bölgede çok önemli gelişmelerin yaşanacağı ve Tyranid birikmesine müdahale edilmemesi durumunda tüm sektördeki görevimizin tehlikeye düşebileceği konusunda beni uyardılar. Hatırlarsanız Ulthwe uyarılarını göz ardı eden insan komutan ve gezegenlerinin sonu konusunda yazmış olduğum makaleyi görev talebimin arkasına eklemiştim."

"Tyranidlerin gezegende tutunmasına izin verilirse ne olacağını bana anlatmak zorunda değilsin Por'vre." Sesinin tonu düşmüş, soğuk ve hissiz konuşuyordu. Por'vre sakinliğini bozmamasına rağmen ortamın deminkinden çok daha tehlikeli bir hale geldiğini hissetti. "Bana anlatamadığın şu, müttefik ya da değil, Ulthwe'nin pis işlerini neden biz yapmaya gönüllü oluyoruz? Gitsinler kendi işleri için kendi savaşlarını versinler. Yerlerinden kalkmak çok zor geliyorsa sistemdeki diğer Eldar faksiyonlarına yaptırsınlar işlerini."

"Shas'el, sistemdeki aktivitenin yoğunluğundan haberdarsınız. Eminim bu görevi bizden istemelerinin şu anda açıklanmaması gereken çok geçerli sebepleri de vardır. Benim uzman görüşüm sistemdeki Ulthwe faaliyetlerine vereceğimiz tam desteğin ve kazanacağımız başarıların parlak imparatorluğumuzun yakın ve uzak gelecekte Ulthwe ile olacak ilişkilerinde çok büyük faydalar sağlayacağı yönünde."

Shas'el O'neon gözlerini kıstı ve konuşmak için tam ağzını açıyordu ki tereddüt etti. Odadaki herkes aynı anda Aun'el Re'missal'a döndü.

"Shas'el, size önerilen görevi planlayın. Gidin ve Tyranidleri temizleyin. Sürülerini önünüzde dört rüzgara savurun. Canavarın kafasını kesin ki biz burada işimizi tamamlayana kadar bir daha sözlerini etmeyelim."

"Por'vre, burada olma sebebiniz Eldar konusundaki uzmanlığınız ancak şunu unutmayın : Bilgili oldukları kadar güvenilmezler."

"Tau'va'nın ışığı üzerinize olsun."


No comments:

Post a Comment